Oumph! Burger

Oumph! Burger

About this project

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi 720 kJ/172 kcal,

Fett 6,6 g, Hvorav mettede fettsyrer 0,7 g,

Karbohydrater 12 g, Hvorav sukkerarter 1,9 g,

Fiber 4,2 g,

Protein 14 g,

Salt 0,82 g,

Jern 3,4 mg (24 % af DRI*),

Folsyre 104 ug (52 % af DRI*)

Ingredienser:

Rehydrert soyaprotein med aroma (84 %) [vann, SOYAprotein, maltodekstrin, aromaer, salt, dekstrose, rødbetekstrakt], solsikkeolje, geleringsmiddel (metylcellulose), krydder (løk, pepper), aromaer, rismel, psyllium og sikorifiber.

Opbevaring:

Oppbevares i fryser ved -18 °C eller kaldere. Skal ikke fryses på nytt etter opptining.

Tilberedning:

  1. For den perfekte burger: stek i olje på middels varme fra frossen (7-10 min) eller opptint (5-8 min) tilstand til kjernetemperaturen er ca. 70 °C.
  2. Husk å snu burgerne fra tid til annen under stekingen. Velbekomme!