Oumph! Burger

Oumph! Burger

About this project

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 720 kJ/172 kcal,
Fett 6,6 g, Hvorav mettede fettsyrer 0,7 g,
Karbohydrater 12 g, Hvorav sukkerarter 1,9 g,
Fiber 4,2 g,
Protein 14 g,
Salt 0,82 g,
Jern 3,4 mg (24 % af DRI*),
Folsyre 104 ug (52 % af DRI*)

*Dagligt referenceindtag.

Ingredienser:
INGREDIENSER: Rehydrert soyaprotein med aroma (84 %) [vann, SOYAprotein, maltodekstrin, aromaer, salt, dekstrose, rødbetekstrakt], solsikkeolje, geleringsmiddel (metylcellulose), krydder (løk, pepper), aromaer, rismel, psyllium og sikorifiber.

Opbevaring:
Oppbevares i fryser ved -18 °C eller kaldere. Skal ikke fryses på nytt etter opptining.

Tilberedning:
1. For den perfekte burger: stek i olje på middels varme fra frossen (7-10 min) eller opptint (5-8 min) tilstand til kjernetemperaturen er ca. 70 °C.

2. Husk å snu burgerne fra tid til annen under stekingen. Velbekomme!