Oumph! Sticky Smokehouse

Oumph! Sticky Smokehouse

About this project

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 518 kJ / 123 kcal,
Fett 1,4 g, Hvorav mettede fettsyrer 0,4 g,
Karbohydrater 10 g, Hvorav sukkerarter 9 g,
Fiber 5,1 g,
Protein 15 g,
Salt 1 g,
Jern 3,3 mg 24 %*

*Dagligt referenceindtag.

Ingredienser:
Vann, SOYAprotein, barbecuesaus (sukkerbetesirup), tomatpuré, hvitvinseddik rapsolje, løkpulver, tamari (vann, SOYAbønner, salt, alkohol), potetstivelse, brent sukker, røykaroma, salt, eplejuicekonsentrat, krydder (paprika, hvitløk, chipotle, sort pepper, løpstikke, ingefær)), naturlige aromaer, geleringsmiddel (xantangummi), salt.

Opbevaring:
Oppbevares i fryser ved -18 °C eller kaldere. Skal ikke fryses på nytt etter opptining.

Tilberedning:
1. Tin filetene. Hell litt olje i en stekepanne, og stek i 3-4 minutter på middels høy varme. Snu av og til.
2. Eller varm i ovn på 180 C i ti minutter – eller legg dem på grillen. Pass på at risten er minst 15-20 cm over kullet og snu filetene flere ganger.