Petra Cavini’s Oumph! Apple and Fennel Canape

Petra Cavini’s Oumph! Apple and Fennel Canape

About this project

Petra Cavini's Oumph! Apple and Fennel Canape

ca 20 snitter

ingredienser

200 gram Oumph! Salty n Smoky
100 gram havrebasert ferskost
2 skiver tynnbrød
1/2 rødt eple
1/2 liten fennikel
1/2 salathode
2 ss revet pepperrot

1/2 ss sirup

Salt og pepper
Plantebasert smør til steking


Til garnering
Fersk dill
Tangkaviar

Fremgangsmåte:

Skjær fennikel og eple i terninger. Stek dem sammen med Oumph! i smør til de har fått en fin, gyllen farge. Ringle over sirup og rør forsiktig om. Sett blandingen til side for å avkjøle.

Rør sammen ferskost og pepperrot. Smak til med salt og pepper.

Legg ut tynnbrødet og smør på pepperrotkremen. Fordel stekeblandingen over tynnbrødet og legg på litt salat. Rull deretter forsiktig sammen på langsiden. Settes kjølig i ca 30 –60 minutter.

Skjær ut ca 1 cm tykke snitter. Garner med dill og tangkaviar.