Petra Cavini’s OUMPH! CH**SE BALLS

Petra Cavini’s OUMPH! CH**SE BALLS

About this project

Petra Cavini's OUMPH! CH**SE BALLS

4-6 pers.

ingredienser

140 gram (1/2 pakke) Oumph! Kebab

Ca 200 gram plantebasert pizzaost

150 g soltørkede tomater

20 gram persille, finhakket

3 hvitløkfedd

2 ss havrebasert ferskost
1/4 ts salt


Til panering

Rasp

Kikertkraft

Hvetemel

Fremgangsmåte:

Finhakk Oumph! og soltørkede tomater. Stek det i litt av oljen fra de soltørkede tomatene.

Rive ost direkte i en romslig bolle. Press i hvitløk og tilsett de øvrige ingrediensene. Kna alle ingrediensene sammen til en jevn og formbar røre. Rull deretter ut til jevnstore baller. Dobbeltpaner hver ball ved først å rulle den i mel, deretter i kikertkraft og til slutt i rasp. Varm opp nøytral olje til ca 170 grader. Friter i ca 60 –80 sekunder, til ballene har fått en gyllen farge. Legg ballene i en bolle med kjøkkenrull. Gjenta til alle ballene er fritert og klare.