Petra Cavini’s Oumph! Filo Pastry Pies

Petra Cavini’s Oumph! Filo Pastry Pies

About this project

Petra Cavini's Oumph! Filo Pastry Pies

9 minipaier

ingredienser

140 gram (1/2 pakke Pulled Oumph!

Ca 250 gram filodeig

30 gram koriander

1 aubergine
1 rød paprika

1 rød chili
1/2 rødløk
3 dl plantebasert matfløte

2 ss maisstivelse

1 ss balsamicoeddik
1/2 ss tomatpuré
1/2 ss spisskummen

Salt og pepper
Olivenolje til steking

Til garnering
Ca 100 gram havrebasert ferskost eller crème fraîche

10 gram koriander
Srirachasaus

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader.

Finhakk rødløk og chili, og skjær paprika og aubergine i terninger. Stekes i rikelig med olivenolje sammen med spisskummen og tomatpuré på middels varme til de har fått en fin stekeskorpe. Tilsett deretter Oumph! og senk temperaturen. Når Oumph! har stekt en stund sammen med grønnsakene, tilsetter du maisstivelse. Hell over matfløte, balsamicoeddik og koriander. Smak til med salt og pepper.

Når fyllet begynner å tykne, setter du stekepannen til side. Finn frem en muffinsplate beregnet for ni muffins. Pensle hver form rikelig med olje.
Del arkene med filodeig i 9 deler med en saks. Legg flere lag med strimler av filodeig i hver muffinsform, på samme måte som til et paiskall. Pensle med olje.

Fyll hver form med røren fra stekepannen. Stekes midt i ovnen i ca 10 –15 minutter. Når de har avkjølt litt, garnerer du paiene med ferskost, koriander og srirachasaus.