Petra Cavini’s Oumph! Potato Salad

Petra Cavini’s Oumph! Potato Salad

About this project

Petra Cavini's Oumph! Potato Salad

4-6 pers.

ingredienser

140 gram (1/2 pakke) Oumph! Thyme and Garlic
1 kg faste poteter
150 gram grønne oliven
150 gram svarte oliven
100 gram plantebasert smør
15 gram ruccola

2 sitroner
2 hvitløkfedd
1/2 rødløk
2 ts tørket mynte
1 ts tørket oregano
1/2 ts sitronpepper
1/2 ts karri
Olivenolje til steking
Salt og svart pepper

Til garnering
Frisk mynte
Sitron

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 225 grader.

Skjær potetene i fire båter og del hver båt i tre. La dem ligge i kaldt vannbad i ca 20 minutter. Smelt smør sammen med olivenolje og krydder i en gryte. Hell vannet av potetene og legg dem i en ildfast form med folie. Fordel kryddersmøret jevnt over potetene. Smak til med salt og pepper i rikelige mengder.
Press over sitronsaft og legg deretter de pressede sitronene sammen med poteter.
Stekes i 20 –30 minutter.

Stek Oumph! i olje på sterk varme til den har fått en sprø stekeskorpe. Ta stekepannen av varmen og press over hvitløk. Finhakk rødløk og ha den og potetene over i en passende bolle. Tilsett de øvrige ingrediensene og rør om. Ha potetsalaten på et serveringsfat og pynt med mynte og sitron.