Petra Cavini’s Oumph! Swedish Sandwich Cake

Petra Cavini’s Oumph! Swedish Sandwich Cake

About this project

Petra Cavini's Oumph! Swedish Sandwich Cake

ca 15 personer

ingredienser

Montering og garnering

Grønnsaker til pynt
24 skiver toastbrød

Oumph!lager

200 gram Oumph! Salty n Smoky
2 dl havrebasert crème fraîche
1 1/2 dl eggfri majones
1 dl finhakket persille
Salt og svart pepper

 

Posteilag

300 gram plantebasert postei
2 dl havrebasert crème fraîche

2 dl finhakket sylteagurk

Rødbetsparkel

400 gram forkokte kikerter
2 dl havrebasert crème fraîche

1/2 –1 rødbete, forkokt
1 ss tahini
Salt og pepper

Fremgangsmåte:

Oumph!lag: Hakk Oumph! og bland den med de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper, legg blandingen i plastfolie og sett den i kjøleskapet.


Posteilag
: Bland sammen alle ingrediensene med en elektrisk visp. Dekk til og sett i kjøleskapet.


Montering
: Skjær vekk kantene på alle toastbrødene. Legg opp 2 brødskiver x 3 brødskiver på et passende underlag. Bre over halvparten av «Oumph!laget». Dekk med brødskiver. Bre deretter over posteifyllet. Gjenta med et lag brød, og bre deretter over resten av Oumph!laget.


Sparkel
: Legg på de siste brødskivene. Bland sammen alle ingrediensene til sparkelen med en stavmikser. Sparkle kaken med en slikkepott eller stekespade. Dekorer fritt.