Vegansk Matlådas: Oumph! Bulgur Salad

Vegansk Matlådas: Oumph! Bulgur Salad

About this project

Vegansk Matlådas: Oumph! Bulgur Salad

4 porsjoner

Du trenger:

2 pakker tint Oumph! Kebab
4 dl bulgur
8 dl vann
1 grønnsaksbuljongterning
4 kvaster grønnkål, hakkede
120 g grønne oliven
60 g soltørkede tomater
5 ss sitronsaft
4 krm salt (eller etter smak)
2,5 dl vegansk crème fraîche
1/4 agurk
1 stort hvitløksfedd
Grillspyd

Fremgangsmåte:

Kok bulguren etter anvisningen på pakken med buljongterningen tilsatt kokevannet.
Skjær oliven og soltørket tomat i passelig store biter. Riv agurken.
Bland bulgur, oliven, tomat og grønnkål i en bolle. Ringle over sitronsaft og
tilsett salt. Sett blandingen kjølig.
Bland den revne agurken med crème fraîche, tilsett salt og presset
hvitløk.
Tre kebabene på spyd (husk at de må være korte nok til å få plass i matboksen!) og stek på
middels høy varme!
Værsågod!
TIPS: Ta ut spydene og legg dem på lokket til matboksen når du skal spise. Varm lokket
i mikroen, men spis salaten og tzatzikien kaldt.