Vegansk Matlådas: OUMPH! MUSHROOM TAGLIATELLE

Vegansk Matlådas: OUMPH! MUSHROOM TAGLIATELLE

About this project

Vegansk Matlådas: OUMPH! MUSHROOM TAGLIATELLE

4 porsjoner

Du trenger:

1 pakke Oumph! Timian og hvitløk

150 g plommetomater

1,5 dl matfløte av havre

200 g sjampinjong

1 ts timian

Salt etter smak

1 stor gul løk, i skiver

2 store hvitløksfedd, i skiver

To håndfuller rucola

Tagliatelle til 4 personer

Fremgangsmåte:

Kok tagliatelle, 2 minutter kortere enn anvisningen på pakken

Stek skivet løk, hvitløk og Oumph!, timian og hvitløk i en stekepanne eller

kasserolle til Oumph!-en har fått skorpe.

La skivede tomater og skivede sjampinjonger steke med til de er blitt myke. Krydre med salt

og timian.

Tilsett 1,5 dl havrefløte og reduser varmen litt.

Tilsett pasta og rucola og la alt sammen småkoke på lav varme i ca. 2 minutter.

Server og garner med noen ovnsbakte tomater og frisk rucola – hvis du vil!