Greek Oumph! Lasagna

Greek Oumph! Lasagna

Greek Oumph! Lasagna

4 p

Ingredienser

280 g Oumph! Kebab

1 aubergine

1 gul løk

1 rød paprika

2 hvitløkfedd

0,5 dl olivenolje

1 ts timian

1 ts korianderfrø

2 ts oregano

1 ts spisskummen

1 ss grønnsakbuljongpulver

0,5 dl tomatpuré

2,5 dl plantebasert fløte

8 –10 lasagneplater

Oliventzatziki:

2 dl grønne oliven

2 dl plantebasert crème fraîche

1 fedd hvitløk

1 ts sitronsaft

2 ts olivenolje

Salt og pepper

 

Skjær olivenene i skiver. Riv eller press hvitløken. Bland alt. Smak til.

 

2 dl bechamelsaus (se oppskrift her, lenke til pizzaen)

Ev revet ost

 

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 150 grader.

Stek Oumph! Kebab i olje til den har fått en fin stekeskorpe. Ta Oumph! ut av pannen og sett til side.

Skjær auberginen i terninger og paprikaen i store biter. Skjær løken og hvitløken i skiver. Stek alt i olje til grønnsakene har fått farge. Tilsett Oumph!, krydder, tomatpuré og fløte, og la alt koke opp.

Legg fyll og lasagneplater lagvis i en form. Topp det øverste laget med bechamel og revet smeltbar ost. Stekes i ovnen på 150 grader til du kan stikke en vanlig matkniv gjennom platene.

Nydelig!