Hoisin Oumph! Taco

Hoisin Oumph! Taco

Hoisin Oumph! Taco

4 p.

Ingredienser

280 g Oumph! The Chunk

Ca 2 dl hoisinsaus av ditt favorittmerke

2 dl plantebasert majones (se her for oppskrift på egen)

4 ts ristet sesamfrøolje

2 ts limesaft

Agurk

Salatløk

Småbladet salatblanding

Myke tacolefeser

Olje til fritering

Sesamfrø eller furikake

Slik gjør du

Begynn med å tine Oumph! The Chunk. Dra deretter bitene fra hverandre hendene, så du får lange strimler.

Varm opp oljen til 180 grader.

Strimle løk og agurk.

Bland majones med sesamfrøolje og lime.

Frityrstek litt Oumph! av gangen i den varme oljen – tilsetter du alt på en gang, har oljen lett for å koke over. Friter til bitene er sprø – det tar ca et minutt. Ta opp bitene med en hullsleiv eller en tang, og forsøk å riste av så mye overflødig olje som mulig. Legg den vareme Oumphen i en bolle og bland med hoisinsaus.

Serveres i myke lefser med litt salat, strimlet løk og agurk. Dryss over sesam eller furikake og så mye sesammajones som du ønsker!