Oumph! Brunch Bagel

Oumph! Brunch Bagel

Oumph! Brunch Bagel

4 Bagles

Ingredienser

280 g Oumph! Salty & Smoky
¾ dl vegetarisk fløte
350 g silkestofu
1–2 krm gurkemeie
1 ss grønnsaksbuljongpulver (alt. halv buljongterning)
Hvitpepper
Svart salt eller vanlig
Hakket persille eller gressløk
Salat, eller babyspinat
4 tomater
4 bagels
Vegetarisk margarin
HP-saus

Slik gjør du

Stek Salty & Smoky i en varm panna til den får fin farge Legg til siden.

Kok upp fløten med gurkmeie og buljong og mos ned tofun i fløten med en visp. La alt koke opp og smak til. Bland i urtene til slutt.

Del og rist eller stek bagelene. Skjær tomatene i skiver. Bygg en kul brunchbagel!