Oumph! Bulgur Salad

Oumph! Bulgur Salad

Oumph! Bulgur Salad

4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker tint Oumph! Kebab
  • 4 dl bulgur
  • 8 dl vann
  • 1 grønnsaksbuljongterning
  • 4 kvaster grønnkål, hakkede
  • 120 g grønne oliven
  • 60 g soltørkede tomater
  • 5 ss sitronsaft
  • 4 krm salt (eller etter smak)
  • 2,5 dl vegansk crème fraîche
  • 1/4 agurk
  • 1 stort hvitløksfedd
  • Grillspyd

Slik gjør du

  1. Kok bulguren etter anvisningen på pakken med buljongterningen tilsatt kokevannet.
  2. Skjær oliven og soltørket tomat i passelig store biter. Riv agurken.
  3. Bland bulgur, oliven, tomat og grønnkål i en bolle. Ringle over sitronsaft og tilsett salt. Sett blandingen kjølig.
  4. Bland den revne agurken med crème fraîche, tilsett salt og presset hvitløk.
  5. Tre kebabene på spyd (husk at de må være korte nok til å få plass i matboksen!) og stek på middels høy varme!
  6. Værsågod!
  7. TIPS: Ta ut spydene og legg dem på lokket til matboksen når du skal spise. Varm lokket i mikroen, men spis salaten og tzatzikien kaldt.