Oumph! Jansson's Temptation

Oumph! Jansson's Temptation

Oumph! Jansson's Temptation

4 porsjoner

Ingredienser

100 g Oumph! The Chunk

2 gule løk

4 dl plantebasert matfløte

0,5 dl sukker

1 ts eddik, 12 %

1 krm knuste dillfrø

2 ts salt

1 ts malt hvit pepper

1 kanelstang

1 ts malt ingefær

1 ts malt muskat

Ca. 5 store poteter

Plantebasert smør

Eventuelt brødsmuler, hvis du vil

Slik gjør du

Tin og strimle Oumph! The Chunk tynt. Strimle løken. Kok opp fløten sammen med Oumph! The Chunk, løk og alle ingrediensene, bortsett fra potetene. La småkoke i ca. 10 minutter. Bland deretter inn strimlet potet, og hell over i en ildfast form som rommer en drøy liter. Høvle over plantebasert smør og eventuelt brødsmuler. Stek i ovnen på 225 grader til potetene er helt myke, og det øverste laget har fått en deilig overflate. Cirka. 1 time.