Oumph! Jerk Dog

Oumph! Jerk Dog

Oumph! Jerk Dog

Ingredienser

  • 1 pakke Pulled Oumph!
  • 2 søtpoteter
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 aubergine
  • 1 orange paprika
  • 4 ss olje
  • 2+4 ss lønnesirup
  • 2 ts sitronsaft
  • 2+2 ts sambal oelek
  • 1 dl hakket mynte
  • 1 dl hakket bladpersille
  • 1 kløft hvitløk
  • 2 ss paprikapulver
  • 2 ts mørk soyasaus
  • Babyspinat
  • Salt

Slik gjør du

Sett ovnen på 200°. Skjær den skrelte søtpoteten, auberginen og paprikan i store biter, 3-4 cm. Bland med 4 ts olje, 2 ss lønnesirup, 2 ts sitron og salt etter smak. Stek i ovnen til søtpoteten har fått skikkelig med farge. Ta ut stekplaten og la det kjølne litt, bland så med 2 ts sambal oelek, mynte og persille. Bland i babyspinat sammen med 2 ts olja. Stek Pulled Oumph! i noen minuter og ha i 4 ss lønnesirup, 2 ts sambal oelek, Hvitløkskløften, paprikapulveret og soyan.

Server i pølsebrød, topp med hvitløksdressing og sprøstekt løk om du kjenner for det. Så er det bare å spise!