Oumph! Kebab Plate

Oumph! Kebab Plate

Oumph! Kebab Plate

4 p

Ingredienser

280 g Oumph! Kebab Spiced

600 g faste poteter (eller frosne pommes frites)

½ hakket rødløk

Ev jalapeno

Ev maiskorn

Hvitløksaus:

3 ss plantebasert majones

1 dl créme fraîche

1 –2 pressede hvitløkfedd

1 ts sitronsaft

1 ts sukker

Salt

Rød kebabsaus:

1 dl créme fraîche

3 ss plantebasert majones

2 ts srirachasaus

1 ss tomatpuré

1 ts oregano

1 ts spisskummen

1 ts paprikapulver

Salt

Slik gjør du

Pommes frites

Dag 1: Bak potetene hele i ovnen på 200 grader til de er møre. Avkjøl og la dem ligge kaldt til neste dag.

Dag 2: Skjær tykke pommes frites av potetene, med skallet på. Friter i 180-graders olje til de har fått en gyllen farge. Rist av oljen og dryss på salt!

 

Sausene

Rør sammen ingrediensene og la gjerne sausene stå i 30 minutter, eller lag dem dagen før.

Stek Oumph! i olje i en varm stekepanne til den har fått fin farge, tilsett 0,5 dl vann og la det koke inn.

Legg pommes frites, saus og Oumph! i en bolle, topp med sauser, løk, jalapeno og så videre og nyt!