Oumph! Loaded Sweet Potatoes

Oumph! Loaded Sweet Potatoes

Oumph! Loaded Sweet Potatoes

4 p

Ingredienser

280 g Oumph! Thyme and Garlic

4 mellomstore søtpoteter

 

Fyll:

2 dl créme fraîche

2 dl plantebasert majones

1 liten boks maiskorn (140 g)

2 salatløk eller 1/2 rød løk

1 cm frisk ingefær

1 hvitløkfedd

2 ts cajunkrydder

1 ss dijonsennep

1 ss lønnesirup

2 ts røykessens

Salt

 

Oumph! Thyme and Garlic:

2 ss cajunkrydder

2 ss chilisaus av ketchuptypen

1 ss japansk soyasaus

Olje til steking

 

Slik gjør du

Tin Oumph! Thyme and Garlic. Sett stekeovnen på 200 grader. Børst søtpotetene godt, sett dem i stekeovnen på 200 grader og bak til de er myke helt igjennom, ca 1 time.

 

Hakk løk og hvitløk, bland alle ingrediensene til fyllet og sett det til side mens potetene baker ferdig.

Stek Oumph! Thyme and Garlic i olje og cajunkrydder på sterk varme. La bitene få farge og tilsett deretter chilisaus og soyasaus. Fortsett å steke under omrøring til sausene har kokt inn og det har dannet seg en fin overflate.

 

Spis sammen med den nybakte poteten og fyllet – eller vent til Oumph! er avkjølt og bland med fyllet.