Oumph! Mini Tarte

Oumph! Mini Tarte

Oumph! Mini Tarte

12 st

Ingredienser

  • 100 g Oumph! Thyme & Garlic
  • Margarin til steking
  • 100 g vegetar butterdeig
  • Hvetemel
  • 50 g smeltbar vegetar ost
  • 50 g creme fraiche
  • 1 ts dijonsennep
  • 30 g valnøtter
  • Agavesirup
  • Salt og pepper

Slik gjør du

Tin Oumph! og del i mindre biter. Stek til fin farge og ta pannen bort fra varmen. Kjevle ut butterdeigen til dobbel størrelse (strø mel på kjevle og benk). Del i 12 ruter og legg dem i en slags muffinsform, slik at det lages en skål av deigen. Sett ovnen på 225 grader. Riv osten fint og bland med dijon, agavesirup og creme fraiche – salt och pepre. Legg en bit Oumph! i hver form og legg på litt av blandingen. Topp med grovhakkede nøtter. Bak i ovnen ca 10 minutter.

Serve your puff pastry tartes with some fresh herbes and something cold to drink! Happy green year!