Oumph! Mushroom Tagliatelle

Oumph! Mushroom Tagliatelle

Oumph! Mushroom Tagliatelle

4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Oumph! Timian og hvitløk
  • 150 g plommetomater
  • 1,5 dl matfløte av havre
  • 200 g sjampinjong
  • 1 ts timian
  • Salt etter smak
  • 1 stor gul løk, i skiver
  • 2 store hvitløksfedd, i skiver
  • To håndfuller rucola
  • Tagliatelle til 4 personer

Slik gjør du

  1. Kok tagliatelle, 2 minutter kortere enn anvisningen på pakken
  2. Stek skivet løk, hvitløk og Oumph!, timian og hvitløk i en stekepanne eller kasserolle til Oumph!-en har fått skorpe.
  3. La skivede tomater og skivede sjampinjonger steke med til de er blitt myke. Krydre med salt og timian.
  4. Tilsett 1,5 dl havrefløte og reduser varmen litt.
  5. Tilsett pasta og rucola og la alt sammen småkoke på lav varme i ca. 2 minutter.
  6. Server og garner med noen ovnsbakte tomater og frisk rucola – hvis du vil!