Oumph! X-mas Skagen

Oumph! X-mas Skagen

Oumph! X-mas Skagen

20–30 halve poteter

Ingredienser

280 g Oumph! The Chunk

15 små poteter

Lake:

5 dl vann

2 ss sukker

1 ts salt

2 ts dillfrø

Krem

1 rødløk

0,5 sitron – saften

0,5 dl hakket dill

1,5 dl plantebasert majones

0,5 dl plantebasert yoghurt

1 boks sjøgresskaviar

Salt og pepper

 

Slik gjør du

Skjær Oumph! i mindre biter. Kok ingrediensene i laken i ca. 10 minutter. La de avkjøles i laken ved å helle lake og Oumph! over i en bolle og kjøle den i vannbad.

Krem:

Finhakk løken, og bland alle ingrediensene. Hell av de kokte, nå kalde bitene med Oumph!, og la de renne av seg. Deretter blandes de med kremen.

 

Halve poteter

Kok små, fine poteter til de er møre. Avkjøl dem over natten. Del dem, og grav ut innmaten. Fyll dem med skagen, og avslutt med noe fint. Denne oppskriften rekker til mange små, halve poteter (20–30 stk.), men du kan naturligvis også servere røren med bakt potet. Da rekker den til cirka fire poteter. Eller hvorfor ikke på toast eller i små salatblad på nyttårsaften?