Petra Cavini's Oumph! Ch**se balls

Petra Cavini's Oumph! Ch**se balls

Petra Cavini's Oumph! Ch**se balls

4-6 Personer

Ingredienser

140 gram (1/2 pakke) Oumph! Kebab
Ca 200 gram plantebasert pizzaost
150 g soltørkede tomater
20 gram persille, finhakket
3 hvitløkfedd
2 ss havrebasert ferskost
1/4 ts salt

Til panering
Rasp
Kikertkraft
Hvetemel

Slik gjør du

Finhakk Oumph! og soltørkede tomater. Stek det i litt av oljen fra de soltørkede tomatene.

Rive ost direkte i en romslig bolle. Press i hvitløk og tilsett de øvrige ingrediensene. Kna alle ingrediensene sammen til en jevn og formbar røre. Rull deretter ut til jevnstore baller. Dobbeltpaner hver ball ved først å rulle den i mel, deretter i kikertkraft og til slutt i rasp. Varm opp nøytral olje til ca 170 grader. Friter i ca 60 –80 sekunder, til ballene har fått en gyllen farge. Legg ballene i en bolle med kjøkkenrull. Gjenta til alle ballene er fritert og klare.